مدلها و تمپلیت‌ها

ابزارهای سئو خارجی (23 سایت مهم)+ تمپلیت،چک لیست سئو و ویدیو

ابزار سئو خارجی
زمان مطالعه: 9 دقیقه

ابزارهای سئو خارجی

ابزارها، سرعت بررسی و پردازش اطلاعات را تا چندین برابر بیشتر از حالت عادی افزایش می‌دهند. اهمیت ابزارهای سئو مخصوصا ابزارهای سئو خارجی نیز بر کسی پوشیده نیست. ابزارهای سئو به نوعی برای هر کسب و کار و سایتی که با سئو سر و کار دارد، ضروری هستند.
در گام‌های قبلی درباره تاثیر کامنت مارکتینگ، شبکه‌های اجتماعی و رپورتاژآگهی بر سئو خارجی صحبت کردیم. در این گام به بررسی ابزارهای سئو خارجی یا سئوی برون صفحه می‌پردازیم. در مطالب قبل، تمپلیت‌ها و چکلیست‌های سئو نیز ارائه شد و در این گام نیز بر طبق روال قبل چکلیست ابزارهای سئو خارجی را معرفی می‌کنیم.

ابزارهای سئو خارجی

در ادامه می‌توانید ویدیوی مربوط به چک لیست ابزارهای سئو خارجی و بررسی کاربرد هر کدام را مشاهده نمایید که بخشی از آن به صورت رایگان در سایت قرار داده شده‌ است.

ویدیو آموزشی ابزارهای سئو خارجی

ویدیو معرفی دوره آموزش سئو

دریافت مجموعه کامل آموزش سئو (SEO)

این مجموعه شامل 28 فایل از چکلیست‌ها، تمپلیت‌های سئو، فایل اکسل قابل ویرایش و همچنین 16 ساعت ویدیوی دوره جامع آموزش سئو (SEO) طبق موارد زیر است: (توضیحات بیشتر دوره)

1- کلیات و انواع سئو 2- سئو کلاه سفید 3- سئو درون صفحه (سئوی داخلی) 4- کلمات کلیدی در سئو 5- عنوان و تگ متا در سئو 6- سئو محتوای متنی 7- سئو ویدیو و تصاویر 8- ابزارهای سئو درون صفحه 9- سئو برون صفحه (سئوی خارجی) 10- لینک‌سازی خارجی 11- کامنت‌ مارکتینگ، شبکه‌ اجتماعی و رپورتاژ 12- ابزارهای سئو برون صفحه 13- سئوی فنی (سئوی تکنیکال) و دریافت گزارش 14- سرعت و امنیت سایت 15- ابزارهای سئوی فنی

می‌توانید این 15 گام را از دو روش زیر به‌طور کامل دریافت کنید:

ابزارهای سئو خارجی

ابزارهای سئو در واقع توسط سایت‌ها و شرکت‌های مختلف طراحی شده‌اند و هر کدام به نوعی در بخشی از سئو به شما کمک می‌کنند. ابزارهای سئو بیشتر نقش ارائه داده‌ها را دارند و بین سئو داخلی، سئو خارجی و سئو فنی ابزارهای مشترکی وجود دارد. بنابراین برخی از ابزارهایی که در تمپلیت ابزارهای سئو خارجی مشاهده می‌کنید، در سئو داخلی و سئو فنی نیز استفاده می‌شوند. ما در اینجا آ‌ن‌ها را از منظر سئو خارجی مورد بررسی قرار داده‌ایم. ضمنا توجه داشته باشید که بهترین ابزار برای بررسی سایت خودتان، ابزارهای خود گوگل مثل گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس هستند که اطلاعات دقیق‌تری را درباره سایت شما ارائه می‌کنند.

تمپلیت و چک لیست ابزارهای سئو خارجی

در تصویر زیر می‌توانید چک لیست ابزارهای سئو خارجی را مشاهده کنید که چند مورد از کاربردهای آن‌ها نیز در پایین هر کدام قرار داده شده است. این چک لیست را می‌توانید در کنارتان داشته باشید تا هر زمان که لازم شد، ابزار مورد نظرتان را سریع انتخاب کنید. در ادامه به سراغ بررسی هر کدام از این ابزارها و سایت‌های سئو خواهیم رفت.

ابزارهای سئو خارجی

در ادامه به توضیح هر یک از این موارد می‌پردازیم:

Ahref (ای اچ رف)

یکی از ابزارهای مهم برای پیگیری بک‌لینک‌های سایت، ای اچ رف (Ahref) است. البته کاربردهای دیگری همچون میزان ترافیک، کلمات کلیدی و… نیز در این ابزار هستند که می‌توانند مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرند.

گوگل سرچ کنسول (GOOGLE SEARCH CONSOLE)

به عنوان شخصی که بر دیجیتال مارکتینگ و سئو تمرکز دارد، سرچ کنسول به شما کمک می‌کند تا ترافیک وب سایت خود را کنترل و رتبه خود را بهینه کنید. همچنین تصمیمات آگاهانه‌ای در مورد نتایج جستجوی سایت خود بگیرید. در بخشی از سرچ کنسول می‌توانید لینک‌های سایتتان رو مورد بررسی قرار دهید. لینک‌های داخلی و لینک‌های خارجی و منابع آن‌ها را در سرچ کنسول می‌توانید مشاهده و بررسی نمایید.

BuzzStream (باز استریم)

BuzzStream یک ابزار بسیار تخصصی برای سئوکاران است. این ابزار به خصوص برای کمپین‌ها و تاکتیک‌هایی که به لینکسازی مربوط هستند، بسیار موثر است. در این ابزار امکان ایجاد ارتباطات مفید با وب‌مسترها و اشتراک‌گذاری محتواها وجود دارد و می‌توانید از طریق آن لینک سازی خارجی مفیدتری داشته باشید.

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

گوگل آنالیتیکس نیز یکی از ابزارهای بسیار مهم برای بررسی وبسایت است. گوگل آنالیتیکس همانیطور که از نامش می‌توان حدس زد، ابزار خود گوگل برای آنالیز وبسایت در همه ابعاد است. شما با ثبت‌نام در آنالیتیکس می‌‌توانید به اطلاعات مختلف سایتتان از قبیله میزان ترافیک، تفیکیک ورودی‌ها، ورودی از سرچ ارگانیک، بررسی تمام لینک‌ها و… دسترسی داشته باشید.

Seo Quake (سئوکوئیک)

Seo Quake یا سئو کوئیک از ابزارهای دیگر مناسب برای سئوی برون صفحه یا سئوی خارجی است. این ابزار سئو لینک‌های داخلی و خارجی، کیوردها، خطاهای سایت‌های هدف و میزان صفحات ایندکس شده سایت‌ها را نمایش می‌دهد. با استفاده از اطلاعات این ابزار می‌توانید لینکسازی خارجی را به صورت هدفمندتر با سایت‌های بهتر داشته باشید. برای راحتی کار نیز می‌توانید اکستنشن این ابزار را نصب کنید و سرعت سایت‌های هدف را مورد بررسی قرار دهید.

Google Disavow

Disawov از دیگر ابزارهای مفید برای سئوی خارجی است. این ابزار به شما در راستای شناسایی لینک‌های مخرب کمک می‌کند و می‌توانید آن‌ها را حذف کنید. در نظر داشته باشید که همانطور که لینک‌های مفید به سئوی سایت شما و بهبود آن کمک می‌کنند، لینک‌های مخرب می‌توانند تاثیر عکسی داشته باشند.

Backlink checker (بک لینک چکر)

Backlink checker دیگر ابزار برای بررسی کیفیت لینک‌ها و شناسایی لینک‌های مخرب است. متاسفانه به تعداد زیادی از ابزارها از آی پی ایران دسترسی وجود ندارد و برای هر کار مجبور هستیم چند ابزار را مورد بررسی قرار دهیم.

Check my links (چک مای لینک)

Check my links هم ابزار دیگری است که برای بررسی کیفیت بک‌لینک‌ها و شناسایی لینک‌های مخرب مورد استفاده قرار می‌گیرد. مشکل دیگری که به جز بسته بودن برخی از ابزارها برای آی پی ایران وجود دارد این است که بهتر است به خروجی‌های یک ابزار بسنده نکنیم. بهتر است برای کاری مشابه از چند ابزار مختلف استفاده کنیم. برآیند نتایج آن‌ها معمولا خروجی درست‌تری را به شما ارائه می‌دهد. این ابزار همچنین لینک‌های شکسته و منشا آن‌ها را نیز به شما معرفی می‌کند.

KEYWORD PLANNER (کیورد پلنر)

کیورد پلنر ابزار مهمی در سئو است و آمار درست‌تری را به شما ارائه می‌دهد. این ابزار همچون آنالیتیکس از ابزارهای خود گوگل است و اطلاعات کاملی را درباره کلمات کلیدی و میزان رقابت بر روی آن‌ها به شما نمایش می‌دهد. با استفاده از کیور پلنر می‌توانید میزان رقابت بر روی کلیدواژه‌ای که قصد لینک سازی خارجی روی آن را دارید مورد بررسی قرار دهید.

GOOGLE TREND (گوگل ترند)

گوگل ترند دیگر ابزار مناسب برای سئو است که همچون آنالیتیکس و کیورد پلنر از ابزارهای خود گوگل است. ابزارهای گوگل به دلیل اینکه دسترسی مستقیم و کم خطایی روی اطلاعات سایت‌ها و نتایج جستجو دارند، با اهمیت و قابل استناد هستند. گوگل ترند به شناسایی کلمات کلیدی و میزان ترند بودن آن‌ها در زمان‌های مختلف خروجی می‌دهد. می‌توانید با اطلاعات کامل‌تری به لینکسازی و ساخت انکرتکست‌ها بپردازید.

Majestic (مجستیک)

Majestic ابزار مهمی در سئوی خارجی است که علاوه بر ارزیابی و بررسی بک ‌لینک‌ها، به ارزیابی رقبا نیز می‌پردازد و از خروجی آن می‌توانید استفاده کنید. این ابزار به شما امکان نظارت بیشتر بر روی سئوی سایتتان را نیز می‌دهد.

Screaming frog (اسکریمینگ فراگ)

Screaming frog از ابزارهای پر کاربرد سئو است. این ابزار به شما کمک می‌کند تا در تکنیک‌های مختلف لینک بیلدینگ، سئوی فنی، روابط عمومی دیجیتال، بازاریابی محتوایی، شبکه‌های اجتماعی و… تصمیمات دقیق‌تری بگیرید. با در اختیار قرار دادن داده‌های مختلف به شما کمک می‌کند علاوه بر تحلیل سئوی سایت، تصمیمات دقیق‌تری برای بهبود سئو اتخاذ نمایید.

Seo tools for excel (سئو تولز اکسل)

Seo tools for excel ابزار خوبی برای گزارش‌گیری و ثبت گزارشات سئو است. با استفاده از این ابزار می‌توانید گزارشات سئوی سایت را به اکسل متصل کنید و راحت خروجی بگیرید. البته این قابلیت را بیشتر ابزارهای حوزه سئو ایجاد کرده‌اند و می‌توانید خروجی اکسل از گزارشات درخواستی را دریافت کنید.

Google webmaster tools (وبمستر گوگل)

داشتن نقسه سایت و مشخص بودن آن به بهبود رتبه سئو کمک می‌کند. یکی از ابزارهای مهم و اثرگذار برای ایجاد و بررسی نقشه سایت، Google webmaster tools است. البته در نظر داشته باشید که این ابزار به google search console  تغییر نام داده و صرفا برای کامل بودن لیست به آن اشاره می‌کنیم. سرچ کنسول به سبب اینکه ابزار خود گوگل است، اطلاعات کاملی را از میزان ورودی‌ها، لینک‌های داخلی و خارجی و معماری سایت به شما از سایت خودتان ارائه می‌دهد.

HUBSPOT (هاب اسپات)

هاب اسپات بزرگترین وبسایت در زمینه بازاریابی محتوایی و در واقع ایجاد کننده مفهوم بازاریابی درونگرا است. این سایت علاوه بر مقالات مهم درباره سئو که به نوعی مرجع محسوب می‌شوند، ابزارها و تمپلیت‌های بسیار کاربردی نیز در اختیار شما قرار می‌دهد. Hubspot مستقیما ابزاری برای سئو خارجی محسوب نمی‌شود اما می‌تواند مرجع خوبی برای ارائه پیشنهادات در این حوزه باشد.

 Link building (لینک بیلدینگ)

Link building ابزار خوبی برای بررسی و ارزیابی لینک‌ها و در نهایت لینک بیلدینگ است. حتما قبل از لینکسازی خارجی باید استراتژی مناسبی را داشته باشید. این سایت به طراحی استراتژی مناسب لینکسازی کمک می‌کند.

Moz (ابزار ماز)

ابزار ماز از ابزارهای بسیار معروف در زمینه سئو است که اطلاعات جامعی را از حوزه‌های مختلف یک سایت ارائه می‌دهد. بررسی کلمات کلیدی، رتبه در کلمات کلیدی و لینک‌ها، اعتبار دامنه، اعتبار صفحات، ایندکس شدن صفحات و موارد بسیار دیگر که در ماز می‌توانید مورد بررسی قرار دهید. حتما پیشنهاد می‌کنیم از این ابزار استفاده کنید و متوجه خواهید شد که تصمیم‌گیری‌های شما با دیتاهای دقیق‌تر تا چه حد مناسب‌تر خواهند بود.

Yoast seo (یواست سئو)

یواست سئو ابزاری بسیار مهم برای سئو است که مناسب برای سایت‌های وردپرسی است. این ابزار به شما در بهتر شدن و سریع‌تر شدن فرایند سئو برای سایتتان کمک می‌کند. یواست سئو گزارشی اجمالی از طول محتوا، چگالی کلمات کلیدی، کلمات کلیدی کانونی و فرعی، سئوی ویدیو و… به شما می‌دهد. از بعد سئو خارجی نیز زمانی که شما نتوانید لینک‌سازی مناسبی با خارج از سایت برقرار کنید، این نکته را به عنوان هشدار به شما نشان خواهد داد.

Answer the public (انسور پابلیک)

شناسایی مطالب پر سرچ مخاطبان، بسیار مهم است. از این جهت که برای استراتژی‌های لینکسازی با علم به سوالات و مطالب پر جستجوی مخاطبان، می‌توان هدف‌گذاری و نقطه‌زنی دقیق‌تری داشت. ابزار Answer the public که عموما به صورت رایگان قابل استفاده است، به شما در شناسایی سوالات و موضوعات پر تکرار مخاطبان کمک می‌کند.

Browseo

Browseo ابزار خوبی برای استراتژی سئو است. این ابزار به طراحی استراتژی همه جانبه برای سئو کمک می‌کند. در نظر داشته باشید که موتورهای جستجو به خصوص گوگل بر مبنای شاخص‌های مختلفی، سایت‌ها را رتبه‌بندی می‌کنند و در صفحات اول نمایش می‌دهند. پس باید یک استراتژی سئوی همه جانبه طراحی کرده باشید.

content bird (کانتنت برد)

لینک سازی خارجی از مهم‌ترین تاکتیک‌های سئوی خارجی یا سئوی برون صفحه است که پر اهمیت‌تر از سایر تاکتیک‌ها است. بنابراین دو عامل باید به صورت ممتد مورد بررسی قرار بگیرند. یکی عدم وجود لینک‌های مخرب در سایت است و دیگری کیفیت لینک‌های ارائه دهنده به آن. ابزار content bird از ابزارهایی است که این کار را برای سایت شما انجام می‌دهد.

Similarweb (سیمیلاروب)

سیمیلاروب از ابزارهای پر کاربرد است که هم در سئوی داخلی و هم سئوی خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیمیلاروب علاوه بر امکان بررسی سایت خودتان، به شما امکان بررسی سایت رقبا در زمینه‌های بیشترین میزان ورودی، نرخ پرش، لینک‌ها، میانگین مدت زمان بازدید از سایت، میانگین تعداد صفحات بازدید شده، سرچ ارگانیک، جنسیت ورودی‌های سایت و… را به شما ارائه می‌دهد.

در انتها باید بگوییم که

در این مقاله، 22 ابزار و سایت مهم در سئو خارجی را معرفی کردیم. این ابزارها در سئو داخلی و سئو فنی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند و ما در این مقاله با توجه به بررسی ابزارهای سئو بیرون صفحه، کاربرد آن‌ها را در سئو خارجی مورد بررسی قرار دادیم. در نظر داشته باشید که اغلب این ابزارها برای ما یا فیلتر هستند یا امکان خرید از آن‌ها را به دلایل تحریم‌ها نداریم و به ناچار از سایت‌های داخلی می‌توانید اکانت اشتراکی تهیه کنید.

سئو خارجی در این گام به پایان رسید و در گام بعدی آخرین زیرمجموعه سئو کلاه سفید یعنی سئو فنی را آغاز خواهیم کرد. ضمنا در تمام این گام‌ها می‌توانید به تمپلیت‌ها و چک لیست‌های سئو دسترسی داشته باشید و از آن‌ها برای کسب و کارتان استفاده کنید. از طریق لینک زیر می‌توانید به گام سیزدهم از دروه جامع آموزش سئو دسترسی داشته باشید.

سئو تکنیکال (فنی) چیست + تمپلیت، چک لیست سئو فنی و ویدیو آموزشی

سایر گام‌ها و تمپلیت‌های سئو (SEO)

شما در این مطلب با گام دوازدهم “دوره جامع آموزش سئو (SEO)” یعنی ابزارهای سئو خارجی آشنا شدید. همچنین می‌توانید سایر گام‌های دوره جامع آموزش سئو را از طریق لینک‌های زیر مطالعه و تمپلیت‌های مرتبط را دریافت کنید.

  • گام یک: کلیات و انواع سئو +تمپلیت‌
  • گام دو: سئو کلاه سفید+تمپلیت‌
  • گام سه: سئو درون صفحه (سئو داخلی)+تمپلیت‌
  • گام چهار: کلمات کلیدی در سئو+تمپلیت‌
  • گام پنج: عنوان و تگ متا در سئو+تمپلیت
  • گام شش: سئو محتوای متنی+تمپلیت
  • گام هفت: سئو ویدیو و تصاویر+تمپلیت
  • گام هشت: ابزارهای سئو درون صفحه+تمپلیت
  • گام نه: سئو برون صفحه (سئو خارجی)+تمپلیت
  • گام ده: لینک‌سازی خارجی و انواع لینک+تمپلیت
  • گام یازده: کامنت‌، سوشال و رپورتاژ+تمپلیت
  • عکس-تیک-سبز گام دوازده: ابزارهای سئو برون صفحه+تمپلیت
  • گام سیزده: سئو فنی یا سئو تکنیکال +تمپلیت
  • گام چهارده: سرعت و امنیت سایت+تمپلیت
  • گام پانزده: ابزارها و جمع‌بندی سئو فنی+تمپلیت

دریافت مجموعه کامل سئو

“””نکته مهم: از طریق لینک‌های بالا می‌توانید به سایر گام‌های دوره جامع آموزش سئو دسترسی داشته باشید. ضمنا برای دریافت تمام فایل‌ها، تمپلیت‌ها و ویدیوهای 15 گام بالا (دوره جامع آموزش سئو) از طریق دکمه زیر اقدام کنید.”””

دوره آموزشی سئو خارجی

دوره جامع آموزش سئو شامل دروس سئو داخلی، سئو خارجی و سئو فنی می‌باشد که می‌توانید برای تهیه فایل‌ها و ویدیوهای آموزشی آن به کادر آبی رنگ در اواسط صفحه مراجعه کنید. اما علاقه مندان به حوزه سئو خارجی می‌توانند از طریق لینک زیر، فقط دروس سئو خارجی را تهیه کنند. (توضیحات بیشتر دوره سئو خارجی)

نوشته های مشابه

4 دیدگاه در “ابزارهای سئو خارجی (23 سایت مهم)+ تمپلیت،چک لیست سئو و ویدیو

  1. فرهاد سباری گفت:

    سلام و خسته نباشید. طریقه ساخت اکانت در ماز و سمراش و … هم در دوره مطرح میشه؟

    1. پشتیبانی سندلوس گفت:

      سلام وقتتون بخیر
      بله توضیحات و نحوه دریافت اکانت از ایران توضیح داده میشود

  2. lidaaaa@ گفت:

    موفق باشین

    1. پشتیبانی سندلوس گفت:

      سپاس از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *