مدلها و تمپلیت‌ها, مقالات

سئو خارجی چیست؟ 24 تکنیک سئو برون صفحه (Off Page Seo)+چک لیست

تکنیک‌های سئو برون صفحه
زمان مطالعه: 10 دقیقه

سئو خارجی (سئو برون صفحه) چیست؟

سئو خارجی (off page seo) یا سئو برون صفحه از زیرمجموعه‌های سئو کلاه سفید می‌باشد. در مطالب قبلی درباره سئو، انواع سئو، سئو کلاه سفید، سئوی درون صفحه و ابزارهای سئو درون صفحه صحبت کردیم و نوبت به سئو برون صفحه یا سئوی خارجی رسیده است. سئو برون صفحه یا سئو خارجی، هر فعالیتی است که شما در خارج از وبسایت خودتان برای بهبود رتبه‌بندیتان در موتورهای جستجو و گوگل انجام می‌دهید. در گام قبلی گفتیم که تمرکز سئو داخلی بر وبسایت خودتان است اما در اینجا سئو خارجی خارج از وبسایت شما اتفاق می‌افتد. طبیعتا کنترل اقدامات و اندازه‌گیری نتایج در سئو خارجی بر خلاف سئو داخلی در اختیار شما نخواهد بود. همانطور که ارزش خانه شما صرفاً بر اساس آجر و ملات نیست، بلکه عوامل خارجی نیز، مانند محله، آب و هوا، دسترسی و … در ارزش‌گذاری آن اثرگذار هستند، همین امر در مورد وب سایت شما نیز صادق است.

سئو خارجی

در ادامه می‌توانید ویدیوی مربوط به سئو خارجی و سئو برون صفحه را مشاهده نمایید که بخشی از آن به صورت رایگان در سایت قرار داده شده‌است.

ویدیو آموزشی کلیات سئو خارجی

ویدیو معرفی دوره آموزش سئو

دریافت مجموعه کامل آموزش سئو (SEO)

این مجموعه شامل 28 فایل از چکلیست‌ها، تمپلیت‌های سئو، فایل اکسل قابل ویرایش و همچنین 16 ساعت ویدیوی دوره جامع آموزش سئو (SEO) طبق موارد زیر است: (توضیحات بیشتر دوره)

1- کلیات و انواع سئو 2- سئو کلاه سفید 3- سئو درون صفحه (سئوی داخلی) 4- کلمات کلیدی در سئو 5- عنوان و تگ متا در سئو 6- سئو محتوای متنی 7- سئو ویدیو و تصاویر 8- ابزارهای سئو درون صفحه 9- سئو برون صفحه (سئوی خارجی) 10- لینک‌سازی خارجی 11- کامنت‌ مارکتینگ، شبکه‌ اجتماعی و رپورتاژ 12- ابزارهای سئو برون صفحه 13- سئوی فنی (سئوی تکنیکال) و دریافت گزارش 14- سرعت و امنیت سایت 15- ابزارهای سئوی فنی

می‌توانید این 15 گام را از دو روش زیر به‌طور کامل دریافت کنید:

“”” شما با استفاده از لینک‌های بالا (دکمه‌های قرار گرفته در کادر آبی رنگ) می‌توانید تمامی فایل‌ها و ویدیوهای 15 گام‌های سئو را دریافت کنید و از طریق لینک‌ پایین، می‌توانید فایل‌ها و ویدیوهای آموزشی دروس سئو خارجی (گام‌های 9، 10، 11 و 12) را دریافت کنید. “””

دوره آموزشی سئو خارجی

دوره جامع آموزش سئو شامل دروس سئو داخلی، سئو خارجی و سئو فنی می‌باشد. علاقه مندان به حوزه سئو خارجی می‌توانند از طریق لینک زیر، فقط دروس سئو خارجی را تهیه کنند. (توضیحات بیشتر دوره سئو خارجی)

لینک دادن و تاثیر آن بر سئو خارجی

مهمترین فعالیت سئو برون صفحه یا سئو خارجی، لینک دادن سایر سایت‌ها به سایت شما است. چون هرچه وبسایت‌های قدرتمند بیشتری به سایت شما لینک بدهند، گوگل شما را بهتر ارزیابی می‌کند و احتمالا زودتر در صفحات اول گوگل قرار خواهید گرفت. اما باید در نظر داشته باشید که سئو خارجی فقط لینک دادن نیست و تکنیک‌های دیگری نیز وجود دارند که هر کدام به نوع خودشان مهم و اثرگذار هستند.

مزایای سئو برون صفحه یا سئو خارجی

مزایای سئو بر کسی پوشیده نیست و برای جذب مخاطبان در گوگل ناگزیر به بهبود امتیاز سئو هستیم. سئو برون صفحه به طور خاص، علاوه بر بهبود رتبه‌بندی شما در نتایج گوگل، به برندینگ و اعتبار شما نیز کمک می‌کند. البته باید توجه داشته باشید که باید برنامه برندینگ و برند در محتوای مناسبی داشته باشید تا بر اساس آن به سئوی خارجی بپردازید. به خصوص در انتخاب سایت‌هایی که تمایل دارید به سایت شما لینک بدهند، برند در محتوای شما بسیار مهم است و در ایجاد تصویر شما در ذهن گوگل و مخاطبان اثر گذار است.

اهمیت سئو خارجی

سئو خارجی به شما کمک می‌کند تا با شهرت و اعتباری که بدست آورده‌اید، توسط گوگل به خوانندگان علاقه‌مند به آن حوزه توصیه شوید. یکی از مهم‌ترین عوامل رتبه‌بندی الگوریتمی «تخصص، اعتبار و اعتماد» یا EAT است. هر چه وب سایت شما قابل اعتمادتر باشد، احتمال نمایش آن در نتایج جستجوهای مرتبط گوگل بیشتر است. هدف اولیه سئو خارج از صفحه این است که EAT وب سایت شما را از طریق فعالیت‌هایی مانند لینک سازی، سنجش آنلاین، افزایش شهرت برند و موارد دیگر افزایش دهد. لینک‌سازی و دریافت لینک خارجی از سایت‎‌های معتبر از مهم‌ترین تکنیک‌های سئوی برون صفحه یا سئوی خارجی است، اما تکنیک‌های مهم دیگری نیز وجود دارند که به سئوی خارجی شما کمک می‌کنند. در ادامه درباره این تکنیک‌ها صحبت کرده‌ایم و تمپلیت سئو خارجی و چکلیست سئو خارجی را نیز مشاهده می‌کنید. در گام‌های بعدی مجموعه سئو به طور کامل درباره این تکنیک‌ها و سایر تکنیک‌های سئوی خارجی صحبت خواهیم کرد و در این مقاله به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

تمپلیت و چکلیست سئو خارجی

چک لیست سئو برون صفحه

24 تکنیک سئو خارجی

1- لینکسازی خارجی

در نظر داشته باشید که لینک‌سازی داخلی و گراف محتوایی، زیرمجموعه سئوی داخلی محسوب می‌شوند و در سئوی خارجی، لینکسازی خارجی را داریم. جایی که سایت‌ها و پلتفرم‌های دیگر به سایت و مطالب شما لینک می‌دهند.

2- برندسازی و برند در محتوا

به رعایت چهارچوب برندینگ کسب و کار شما در محتواها و نمادهای محتوایی، برند در محتوا گفته می‌شود. برند در محتوا به شما کمک می‌کند تا سایت‌ها و افراد بیشتری از شما نام ببرند و به سایت شما لینک بدهند.

3- روابط عمومی دیجیتال

روابط عمومی به صورت کلی در شناخته شدن شما و توسعه کسب و کارتان اثرگذار است. به طور مثال وقتی شما با رسانه‌های دیجیتال ارتباط خوبی داشته باشید، آن‌ها در سایت‌های خودشان به شما لینک می‌دهند و این به اعتبار و سئوی شما کمک می‌کنند.

4- انجمن‌ها و فروم‌ها

انجمن‌ها و فروم‌ها علاوه بر اینکه به لینک دادن به سایت شما کمک می‌کنند، بستر بسیار مهمی برای تعامل با مخاطبان و پاسخ به پرسش‌های آن‌ها می‌باشند. شاید فروم‌ها تاثیر و محبوبیت گذشته را نداشته باشند اما هنوز هم اگر از آن‌ها به درستی استفاده شود، به شما کمک خواهند کرد.

5- اینفلوئنسر مارکتینگ

همکاری با اینفلوئنسرها چه برای معرفی برند شما و چه فروش محصولاتتان، به رشد شما شتاب می‌دهند. اما باید توجه داشته باشید که در انتخاب اینفلوئنسری که قصد همکاری با آن را دارید باید متناسب با چهارچوب برند در محتوایتان حرکت کنید. یعنی اینفلوئنسری را انتخاب کنید که همراستا با هویت برند شما باشد. لینک دادن اینفلوئنسرها به سایت و برند شما به سئوی خارجی نیز کمک می‌کند.

6- وبینارها، همایش‌ها و رویدادها

رویدادها علاوه بر اینکه به برندینگ شما کمک می‌کنند و می‌توانند درآمد بسیار خوبی نیز به همراه داشته باشند، باعث بهبود سئوی خارجی شما نیز می‌شوند. چه پیش از برگزاری وبینارها و رویدادها و چه پس از آن، مخاطبان بیشتری از طریق لینک‌های شما در پلتفرم‌های وبینار یا جستجو در گوگل وارد سایت شما می‌شوند که همین امر رتبه سئوی شما را نیز بهبود می‌دهد.

7- سئوی محلی (NAP)

سئوی محلی یک مبحث بسیار مهم در سئو است. تحقیقات نشان می‌دهد که 80 درصد مصرف‌کنندگان به دنبال کسب و کارهای محلی در گوگل هستند. کسب و کارهایی که به موقعیت مکانی آن‌ها نزدیک باشد. کاری که شما باید بکنید، ثبت مکان و اطلاعات تماستان است تا در مسیر این جستجوها به مصرف‌کنندگان خودتان متصل شوید.

8- فایل‌های رایگان

قرار دادن فایل‌های رایگان به بهبود رتبه سئوی شما کمک می‌کند. علاوه بر این با قرار دادن فایل‌های رایگان در سایتتان می‌توانید اطلاعات تماس مخاطبانتان را دریافت و در کمپین‌ها از آن‌ها استفاده کنید. فایل‌های رایگان قلاب بسیار خوبی برای لینک گرفتن و جذب مخاطبان به سایت شما هستند.

9- پادکست

روز به روز اهمیت محتواهای صوتی بیشتر از گذشته می‌شوند. انگار در حال بازگشت به دوران اوج محبوبیت رسانه‌های صوتی مثل رادیو هستیم. طبیعتا با توجه به اینکه مخاطبان وقت زیادی را در خودرو می‌گذرانند، محتواهای صوتی محبوبیت و کاربرد خاص خودشان را پیدا کرده‌اند. پلتفرم‌ها و بسترهای مختلفی برای اشتراک‌گذاری فایل‌های صوتی وجود دارند و می‌توانید لینک‌های خوبی نیز از آن‌ها دریافت کنید.

10- ریویو نویسی و نقد و بررسی

اعتبار و خوشنامی شما در فضای دیحیتال نیز بر روی سئو اهمیت دارند. اگر محصولات یا محتوایتان طوری باشد که سایت‌ها و افراد دیگر درباره آن‌ها واکنش نشان دهند و برای آن‌ها نقد و بررسی بنویسند، برای سئوی شما اثرگذار است. از آن طرف بدنامی هم می‌تواند اثرات متضادی داشته باشد و باز هم بر حرکت روی مدار برندینگ کسب و کارتان را توصیه می‌کنیم.

11- کامنت مارکتینگ

کامنت مارکتینگ در دو بستر قابل انجام است. یکی در وبسایت شما و تلاش شما برای دریافت و پوشش نظرات مخاطبانتان که در جلب اعتماد سایر مخاطبان به شما کمک می‌کند. بستر بعدی در فروم‌ها، انجمن‌ها و دیگر سایت‌ها است که به نوعی می‌تواند لینک خارجی برای شما محسوب شود. البته نوع کامنت و نوع لینک در جهت اینکه آیا به سئوی سایت شما کمک می‌کنند یا خیر اهمیت دارد.

12- رپورتاژ آگهی

از تکینک‌ها و مفاهیم بسیار مهم در سئو خارجی می‌توان به رپورتاژ آگهی اشاره کرد. رپورتاژ آگهی معمولا به دو شکل رایگان و غیر رایگان قابل انجام است. رپورتاژ آگهی رایگان در واقع می‌تواند به سبب ارتباط خوب شما با رسانه‌ها و سایت‌های دیگر و تعاملات شما با آن‌ها بدست آید. اما رپورتاژ آگهی غیر رایگان در واقع استفاده از بسترها و رسانه‌های تبلیغاتی برای پوشش دادن مطالبی از سایت شما و لینک دادن به شما انجام می‌شود. علاوه بر نکاتی که باید در حین نوشتن متن رپورتاژ به آن‌ها دقت کنید، در نظر داشته باشید که لینکی که دریافت می‌کنید فالو باشد و مطلب شما در آن سایت یا رسانه به صورت دائمی درج شود. لینک‌های نوفالو تاثیری در سئو خارجی سایت شما نخواهند داشت و مطالبی که بعد از مدتی حذف شوند نیز، تاثیرشان بر روی امتیاز سئو از بین خواهد رفت. یکی از سایت‌های خوب ایرانی برای دادن رپورتاژ آگهی، سایت تریبون می‌باشد.

13- پست مهمان

قرار دادن پست مهمان در سایت‌های دیگر و دریافت بک لینک نیز به سئو شما کمک می‌کند. البته به شرطی که اعتبار دامنه در سایت میزبان بالا باشد و لینکی که به شما می‌دهد فالو باشد.

14- شبکه اجتماعی

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی همواره راه حل خوبی برای توزیع بهتر و سریعتر محتوا و تعامل با مخاطبان بوده است. همین ویژگی در سئو نیز اثر گذار است و با قرار دادن خلاصه محتواهای مهمتان در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، پینترست، یوتیوب و… در دادن لینک به سایت اصلی خودتان در سئو نیز اثرگذار باشید.

15- شهرت و اعتبار

شهرت و اعتبار شما در حوزه خودتان، باعث می‌شود که مخاطبان به صورت مستقیم اسم شما را جستجو کنند و بسیاری از سایت‌ها و افراد دیگر، برای موضوعاتی به شما لینک بدهند که از چشم گوگل دور نمی‌ماند.

16- مرجعیت محتوایی

مرجعیت محتوایی در حوزه‌ای خاص باعث بالا رفتن احتمال جستجوی مستقیم نام برندتان می‌شود. همینطور احتمال کلیک بر روی لینک‌های شما در صفحات اول را بسیار بالا می‌برد. علاوه بر این سایت‌های مختلف به صورت روزانه به سایت‌های مرجع لینک می‌دهند و این موضوع برای سئوی شما بسیار اهمیت دارد. برای مرجعیت محتوایی نیاز به بررسی عمیقی روی حوزه و رقبایتان دارید.

17- بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی به صورت خلاصه به برنامه‌ریزی، تولید و توزیع مناسب محتوا به مخاطبی که به دنبال آن محتوا است، اشاره دارد. که در نهایت منجر به یک اقدام سودآور از جانب مخاطب برای کسب و کار شما خواهد شد. همین فرآیند خلاصه‌ای که درباره بازاریابی محتوایی بیان شد، باعث افزایش ترافیک در سایت شما و بهبود رتبه سئوی شما خواهد شد. سایت contentmarketinginstitute، یک بستر مناسب برای افزایش اطلاعات شما در خصوص بازاریابی محتوایی است.

18- تبلیغات اینترنتی

انواع تبلیغات اینترنتی همچون تبلیغات کلیکی، بنری، پوش نوتیفیکیشن و… به نوعی لینک شما را در بر دارند. البته لینک‌های تبلیغات اینترنتی معمولا تاثیر کمتری بر روی سئو به صورت مستقیم دارند. عموما به جهت افزایش ترافیک و ایجاد آگاهی از برند، تاثیرات غیر مستقیمی نیز بر روی سئو می‌توانند داشته باشند.

19- ثبت نام در دایرکتوری‌ها

وب دایرکتوری‌ها، سایت‌های مرجعی هستند که سایت‌های مختلف را دسته‌بندی و معرفی می‌کنند. ثبت نام در وب دایرکتوری‌های مرتبط به حوزه فعالیتتان می‌تواند به سئوی شما نیز کمک کند.

20- ثبت نام در موتورهای جستجو

سعی کنید که سایت خود را در موتورهای جستجوی مختلف بینگ، گوگل، یاهو و… تعریف کنید. این کار به رتبه‌بندی شما و بهبود آن کمک می‌کند. در ویدیوی آموزشی و همینطور سایت‌های ذکر شده، دستورالعمل این فعالیت‌ها ارائه شده است و کار پیچیده‌ای نیست.

21- دریافت بک لینک

در روش‌ها و تاکتیک‌های ذکر شده، انواع روش‌های دریافت بک لینک مثل رپورتاژآگهی، پست مهمان، شبکه‌های اجتماعی و… را گفتیم در درس مخصوص لینکسازی خارجی یعنی گام بعدی، به صورت کامل دراین مورد صحبت خواهیم کرد.

22- خوراک خبری یا RSS

هنگامی که پست و یا خبر جدیدی در سایت قرار دهید، RSS بصورت خودکار بروزرسانی شده و پست جدید به آن اضافه می‌شود. RSS فراتر از یک منبع اطلاعاتی و به عنوان مکانیزمی برای سئو خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

23- اشتراک گذاری محتوا

هر چه چرخه توزیع محتوای بهتری داشته باشید، احتمال رسیدن به مخاطبان بیشتر و امتیاز بالاتر در سئو برای شما فراهم خواهد شد. اشتراک گذاری محتوا می‌تواند در شبکه‌های اجتماعی انجام شود. همچنین محتواها و صفحاتتان را طوری طراحی کنید که مخاطبان بتوانند به راحتی آن‌ها را با دوستانشان به اشتراک بگذارند.

24- پروموشن محتوا

در خصوص محتوا باید همیشه سعی کنیم که از روش‌های مختلف، سرنخ‌های بیشتری را برای آن‌ها ایجاد کنیم. در گام‌های بعدی بیشتر در مورد پروموشن محتوا صحبت خواهیم کرد.

در انتها باید بگوییم که

در این گام در مورد کلیات سئو خارجی یا سئو برون صفحه صحبت کردیم و 24 مورد از عمومی‌ترین تاکتیک‌های سئو خارجی را معرفی کردیم. در گام بعدی به سراغ لینکسازی خارجی و انواع لینک‌ها به عنوان مهمترین تاکتیک سئو خارجی خواهیم رفت.

لینک‌سازی خارجی چگونه انجام می‌شود ؟ + چک لیست، تمپلیت و ویدیو آموزشی

سایر گام‌ها و تمپلیت‌های سئو (SEO)

شما در این مطلب با گام نهم “دوره جامع آموزش سئو (SEO)” یعنی کلیات سئو خارجی (سئو برون صفحه) آشنا شدید. همچنین می‌توانید سایر گام‌های دوره جامع آموزش سئو را از طریق لینک‌های زیر مطالعه و تمپلیت‌های مرتبط را دریافت کنید.

  • گام یک: کلیات و انواع سئو +تمپلیت‌
  • گام دو: سئو کلاه سفید+تمپلیت‌
  • گام سه: سئو درون صفحه (سئو داخلی)+تمپلیت‌
  • گام چهار: کلمات کلیدی در سئو+تمپلیت‌
  • گام پنج: عنوان و تگ متا در سئو+تمپلیت
  • گام شش: سئو محتوای متنی+تمپلیت
  • گام هفت: سئو ویدیو و تصاویر+تمپلیت
  • گام هشت: ابزارهای سئو درون صفحه+تمپلیت
  • عکس-تیک-سبز گام نه: سئو برون صفحه (سئو خارجی)+تمپلیت
  • گام ده: لینک‌سازی خارجی و انواع لینک+تمپلیت
  • گام یازده: کامنت‌، سوشال و رپورتاژ+تمپلیت
  • گام دوازده: ابزارهای سئو برون صفحه+تمپلیت
  • گام سیزده: سئو فنی یا سئو تکنیکال +تمپلیت
  • گام چهارده: سرعت و امنیت سایت+تمپلیت
  • گام پانزده: ابزارها و جمع‌بندی سئو فنی+تمپلیت

دریافت مجموعه کامل سئو

“””نکته مهم: از طریق لینک‌های بالا می‌توانید به سایر گام‌های دوره جامع آموزش سئو دسترسی داشته باشید. ضمنا برای دریافت تمام فایل‌ها، تمپلیت‌ها و ویدیوهای 15 گام بالا (دوره جامع آموزش سئو) از طریق دکمه زیر اقدام کنید.”””

نوشته های مشابه

6 دیدگاه در “سئو خارجی چیست؟ 24 تکنیک سئو برون صفحه (Off Page Seo)+چک لیست

  1. امیرحسام گفت:

    بالاخره سئو برون صفحه درسته یا بیرون صفحه یا خارجی؟

    1. پشتیبانی سندلوس گفت:

      سلام وقت بخیر
      هر سه رو میگن
      برون، خارج و بیرون تقریبا یک معنی دارند

  2. رضا گفت:

    سلام و روز به خیر. تبلیغات کلیکی یا گوگل ادز هم جز سئو خارجی محسوب میشه؟

    1. پشتیبانی سندلوس گفت:

      سلام وقت بخیر
      اشاره میشه اما به طور مستقیم اثرگذار نیست

  3. ali coin گفت:

    با سلام !!!!!!!! لینک سازی خارجی هم در این درس گفته شده. واینکه چه جوری باید این کار رو کرد که نتیجه بخش باشه؟

    1. پشتیبانی سندلوس گفت:

      سلام وقت بخیر
      بله کامل توضیح داده شده و راه‌های مختلفی داره
      عموما باید لینکهایی بگیرید که اعتبار دامنه سایت لینک دهنده بالا باشه و لینک فالو و مرتبط با شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *