مدلها و تمپلیت‌ها

تکنیک‌های سئو خارجی(کامنت، رپورتاژ و …)+چکلیست،تمپلیت و ویدیو

چک لیست سئو خارجی
زمان مطالعه: 9 دقیقه

تکنیک‌های سئو خارجی

در مقالات و گام‌های قبلی درباره سئو کلاه سفید، سئو داخلی و همینطور سئو خارجی صحبت کردیم. لینک سازی خارجی از مهم‌ترین تکنیک‌ها در سئو برون صفحه یا سئو خارجی است که در گام قبلی به صورت کامل نیز به آن پرداختیم. در این مقاله قصد داریم به دیگر تکنیک‌های سئو خارجی همچون کامنت مارکتینگ، رپورتاژآگهی، سئوی محلی، خوراک خبری، پست مهمان، اینفلوئنسر مارکتینگ، برندینگ و برند در محتوا و … بپردازیم. ضمنا در این گام می‌توانید تمپلیت سئو خارجی و چک ‌لیست سئو خارجی را نیز دریافت کنید.

گفتیم که گوگل برای رتبه‌بندی سایت شما و ارائه امتیاز بهتری به صفحات سایتتان، الگوریتم‌های مختلفی دارد. برخی از این الگوریتم‌ها داخلی هستند و توسط شما مدیریت و کنترل می‌شوند که به سئو داخلی معروف هستند.

اهمیت سئو خارجی

 پس به جز لینک سازی خارجی که عمدتا از عوامل بیرونی موثر بر سئوی شما بودند، سایر تکنیک‌های سئوی برون صفحه نیز در خارج سایت شما برای بهبود اعتبار آن انجام می‌شوند.

در ادامه می‌توانید ویدیوی مربوط به سایر تکنیک‌های سئو خارجی را مشاهده نمایید که بخشی از آن به صورت رایگان در سایت قرار داده شده‌است.

ویدیو آموزشی روش‌های سئو خارجی

ویدیو معرفی دوره آموزش سئو

دریافت مجموعه کامل آموزش سئو (SEO)

این مجموعه شامل 28 فایل از چکلیست‌ها، تمپلیت‌های سئو، فایل اکسل قابل ویرایش و همچنین 16 ساعت ویدیوی دوره جامع آموزش سئو (SEO) طبق موارد زیر است: (توضیحات بیشتر دوره)

1- کلیات و انواع سئو 2- سئو کلاه سفید 3- سئو درون صفحه (سئوی داخلی) 4- کلمات کلیدی در سئو 5- عنوان و تگ متا در سئو 6- سئو محتوای متنی 7- سئو ویدیو و تصاویر 8- ابزارهای سئو درون صفحه 9- سئو برون صفحه (سئوی خارجی) 10- لینک‌سازی خارجی 11- کامنت‌ مارکتینگ، شبکه‌ اجتماعی و رپورتاژ 12- ابزارهای سئو برون صفحه 13- سئوی فنی (سئوی تکنیکال) و دریافت گزارش 14- سرعت و امنیت سایت 15- ابزارهای سئوی فنی

می‌توانید این 15 گام را از دو روش زیر به‌طور کامل دریافت کنید:

تمپلیت و چک لیست سئو خارجی 2 (سایر روش‌های سئو خارجی)

 در تصویر زیر 16 مورد از تاکتیک‌های سئو خارجی را مشاهده می‌کنید که پس از چک لیست این تکنیک‌ها، می‌توانید توضیحات مربوط به هر یک از روش‌ها را نیز مشاهده کنید.

چکلیست سئو خارجی
  • فعالیت در شبکه‌های اجتماعی

اولین روشی که در تکنیک‌های سئو خارجی به آن می‌پردازیم، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی است. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام، تلگرام، پینترست، واتس آپ و… علاوه بر اینکه به سئو خارجی سایت شما کمک می‌‎کنند، تاثیراتی همه جانبه بر روی کسب و کار شما دارند. تاثیراتی همچون توسعه برندینگ، جذب کاربران جدید، تعامل با کاربران، بازاریابی، فروش و… که همگی به رشد و توسعه کسب و کار شما کمک می‌کنند.

از منظر سئوی خارجی نیز در شبکه‌های اجتماعی امکان قراردادن لینک خارجی برای سایت خودتان فراهم است و می‌توانید این کار را انجام دهید. توصیه می‌شود که در هر شبکه اجتماعی متناسب با قالب و رفتار کاربران آن شبکه‌های اجتماعی فعالیت کنید و برای صفحاتی لینکسازی کنید که واقعا برای کاربر مفید باشند. مثلا می‌توانید خلاصه‌ای از محتواهای جذاب خودتان را در تلگرام قرار دهید و برای مطالعه بیشتر، کاربران را به سایت خودتان لینک کنید. البته با توجه به تاثیر شبکه‌های اجتماعی در برندینگ شما، از این طریق هم به صورت غیر مستقیم به سئوی خارجی شما کمک می‌کنند.

  • سئوی محلی(NAP) یا لوکال سئو

با توجه به هزینه‌های زمانی و پولی به جهت رفت و آمد در شهرها، وجود کسب و کارهای محلی برای ساکنان نزدیک آن‌ها، می‌توانند بسیار پر اهمیت باشند. بر طبق آمار مهم‌ترین جستجوگران در گوگل، جستجوگران محلی هستند و از منظر گزارشات گوگل هم می‌توان به این واقعیت اذعان کرد که سئوی محلی تا چه میزان می‌تواند با اهمیت باشد. گوگل با استفاده از IP موقعیت افراد جستجوکننده، نزدیک‌ترین مکان‌ها و کسب و کارها را به آن‌ها نمایش می‌دهد. به طور مثال اگر شما در محله عباس آباد به جستجوی پمپ بنزین بگردید، گوگل به شما پمپ بنزین‌های نزدیک موقعیت مکانیتان را نمایش می‌دهد.

 برای قرار گرفتن در نتایج جستجوی محلی، کارهای زیر را انجام دهید:

  • تکمیل اطلاعات پروفایل Google My Business یا (GBP) کسب‌وکار
  • استفاده از NAP یا نام، آدرس و تلفن در سایت به خصوص در فوتر سایت
  • مشخص بودن نوع و محتوای کسب و کار
  • لینک گرفتن از کسب و کارهای محلی

نکته مهمی که سئوی محلی دارد این است که ممکن است شما در یک کلیدواژه‌ای صفحه اول گوگل نباشید اما با توجه به جستجوی محلی، گوگل شما را در صفحه اول نمایش بدهد. در نتایج جستجوی مکانی معمولا آدرس، شماره تلفن، ساعت کاری، نظرات مخاطبان و… نمایش داده می‌شود و تاثیر مستقیمی در فروشتان دارد.

  • بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی مبتنی بر یک استراتژی محتوایی خوب، به سئوی خارجی شما کمک خواهد کرد. استراتژی محتوایی زمانی خوب است که محتوای مناسب در قالب و فرمت مناسب و در زمان مناسب به مخاطب مناسب نمایش داده شود. بنابراین تولید محتوا متناسب با پاسخ به نیاز واقعی کاربران، احتمال لینک دادن به سایت شما و معرفی آن را افزایش خواهد داد.

  • لینک سازی خارجی

لینک سازی خارجی زمانی است که یک سایت دیگر به سایت شما لینک بدهد و این لینک دادن به بهبود رتبه سئوی شما کمک کند. درباره لینک سازی خارجی و انواع لینک‌ها در گام قبلی به صورت مفصل صحبت کردیم.

  • تکمیل نمایه کسب و کار (GBP)

در واقع این مفهوم خلاصه پروفایل تجاری گوگل شما است که سئوی محلی نیز در زیر مجموعه همین مفهوم قرار می‌گیرد. شما در قسمت تجاری گوگل می‌توانید اطلاعات و گالری تصاویر خودتان را ثبت کنید و همینطور لینک سایتتان را قرار بدهید. این کار علاوه بر اینکه به سئوی شما کمک می‌کند، ورودی‌های سایت شما و در نهایت فروشتان را افزایش می‌دهد.

  • برگزاری و شرکت در رویدادها و همایش‌ها

برگزاری رویدادها و وبینارها هم به برندینگ شما کمک می‌کند و هم اینکه از آن طریق می‌توانید سئوی خارجی سایتتان را ارتقا دهید. پلتفرم‌های مختلفی مثل ایوند و ایسمینار هستند که امکان تعریف وبینار در آن‌ها وجود دارد و با ثبت دوره و اطلاعات کسب و کارتان، می‌توانید لینک سایت خودتان را هم در آن‌ها قرار دهید.

  • آگهی آنلاین استخدام

با قرار دادن آگهی استخدام در سایت‌های استخدامی در صورت نیاز به نیرو، حتما لینک سایت خود را در متن آگهی قرار دهید تا بتوانید لینک‌های خارجی دریافت کنید تا برای سئوی شما مفید باشد.

  • خوراک خبری یا RSS

RSS نوعی پخش خوراک اطلاعات یا به اصطلاح Feed است. زمانی که شما اخبار، مقاله یا اطلاعات جدید به سایتتان اضافه می‌کنید، این مطالب جدید در قالبی ساده به اطلاع بازدیدکنندگان علاقه‌مند به وب سایت شما (کسانی که عضو RSS شده‌اند) می‌رسد. فید RSS با افزایش ترافیک وب‌سایت، تسهیل فهرست‌بندی سریع‌تر، افزایش تجربه کاربر، امکان پیوند محتوا و بهبود بالقوه رتبه‌بندی موتورهای جستجو، به سئو کمک می‌کند.

  • کامنت مارکتینگ در سایت‌های معتبر

لینک‌هایی که در کامنت مارکتینگ مورد استفاده قرار می‌گیرند معمولا توسط گوگل در رتبه‌بندی لحاظ نمی‌شوند. اما اگر این لینک‌ها در صفحات و محتواهای مرتبط در سایت‌های با کیفیت قرار بگیرد و مخاطبان را به سایت شما وارد کند، در سئو هم می‌توانند اثرگذار باشند. به هر حال لینک‌هایی که در کامنت‌های سایت‌های دیگر قرار می‌دهید، نوعی لینکسازی خارجی و از تکنیک‌های سئو خارجی محسوب می‌شوند.

  • پست مهمان

یکی دیگر از تکنیک‌های سئو خارجی، پست مهمان است. پست مهمان به معنای تولید پست و محتوا برای یک سایت دیگر است. قرار دادن محتوایی از شما در یک سایت دیگر و گرفتن بک لینک از آن سایت به سئوی خارجی شما کمک می‌کند. در انتخاب سایت برای قرار دادن پست مهمان باید به اعتبار دامنه، نزدیکی حوزه فعالیت و نوع بک لینک دقت کنید تا برای سئوی شما مثمرثمر باشد. سایت‌های رایگان و غیر رایگانی هستند که می‌توانید این کار را در آن‌ها انجام دهید.

  • اینفلوئنسر مارکتینگ

همکاری و تعامل با اینفلوئنسرهای مرتبط با حوزه فعالیتتان، علاوه بر افزایش ورودی و افزایش میزان فروش شما، می‌تواند تاثیر مستقیمی برای سئوی سایتتان هم داشته باشد. لازم است تا اینفلوئنسرهایی که با آن‌ها همکاری دارید، لینک سایت و صفحات شما را هم به اشتراک بگذارند. البته در نظر داشته باشید که اینفلوئنسر انتخابی باید متناسب با استراتژی برندینگ شما و حوزه فعالیتتان انتخاب شود. هر چه وسواس بیشتری در انتخاب اینفلوئنسر داشته باشید، می‌توانید نتایج بهتری نیز دریافت کنید. اینفلوئنسر مارکتینگ از تکنیک‌های سئو خارجی محسوب می‌شود که کمتر به آن پرداخته شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انتخاب اینفلوئنسر و موارد تاثیرگذار بر این انتخاب می‌توانید مقاله زیر را مطالعه نمائید

اینفلوئنسر کیست و تفاوت آن با بلاگر در چیست؟

  • اشتراک گذاری فایل یا لینک

اشتراک گذاری فایل یکی از تکنیک سئوی خارج از صفحه است. این روش برای ایجاد ترافیک در وب سایت استفاده می‌شود و باعث افزایش دیده شدن محتوا در موتورهای جستجو می‌شود که در نهایت بهبود رتبه سایت را به همراه دارد. با اشتراک گذاری فایل‌ها در شبکه‌های اجتماعی، امکان اشتراک گذاری مطالب سایت، استفاده از فایل‌های دارای لینک و… می‌توانید به سئوی خارجی سایتتان نیز کمک کنید.

  • برندینگ و برند در محتوا

در درس جامع برندینگ و برند در محتوا به صورت مفصل درباره برندینگ و برند در محتوا صحبت کردیم. برندینگ از این جهت که به شنیده شدن هر چه بیشتر اسم برند شما و کسب و کارتان منجر می‌شود، می‌تواند لینک‌های خارجی و ورودی‌های جدیدی را برای شما به همراه داشته باشد. پس برندینگ و برند در محتوا به سئوی خارجی سایت هم کمک می‌کند. به صورتی که می‌توانید با بررسی تعداد ورودی‌هایی که از طریق جستجوی نام برند یا محصولاتتان وارد سایت شده‌اند، به این موضوع پی ببرید.

  • بهبود اعتبار دامنه

اعتبار دامنه به خصوص در سئوی خارجی بسیار اهمیت دارد. در گام قبلی و در لینکسازی خارجی گفتیم که سایت لینک‌دهنده اگر اعتبار بالایی داشته‌ باشد، این اعتبار را به سایت شما نیز منتقل می‌کند. اعتبار دامنه برای گوگل هم در امتیاز دادن به سایت‌ها و برای رتبه‌بندی نتایج جستجو بسیار با اهمیت است. امتیاز دامین اتوریتی یا اعتبار دامنه از یک تا صد ارزیابی می‌شود. این موضوع را می‌توانید در سایت‌هایی مثل MOZ بررسی کنید. معماری صحیح سایت، بازاریابی محتوایی و دریافت لینک‌های خارجی با کیفیت از جمله عوامل مهم در ارزیابی و ارتقا رتبه اعتبار دامنه هستند.

  • استناد به اتفاقات و وقایع مرتبط

اتفاقات و وقایع مرتبط با حوزه به خصوص ترندهایی که در حوزه فعالیتتان به وجود می‌آیند، فرصت‌های خوبی برای دیده شدن بیشتر شما فراهم می‌آورند. سعی کنید که یک تحلیل، خلاقیت و ارزش افزوده به آن‌ها اضافه کنید. این کار باعث دیده شدن بیشتر سایت شما و جذب ترافیک خواهد شد.

  • تبلیغات آنلاین

انواع روش‌های تبلیغات آنلاین همچون تبلیغات کلیکی، بنری، پوش نوتیفیکیشن و… به نوعی به صورت غیرمستقیم در سئو نیز نقش ایفا می‌کنند. البته لینک‌هایی که در تبلیغات آنلاین مورد استفاده قرار می‌گیرند نقشی در سئو خارجی ندارند. و این موارد می‌توانند بیشتر به سبب ایجاد آگاهی از برند و جذب ترافیک برای سایت، به صورت غیر مستقیم در سئو اثرگذار باشند.

  • رپورتاژآگهی

رپورتاژآگهی به عنوان آخرین اما می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین روش از تکنیک‌های سئو خارجی می‌باشد که در این قسمت به آن می‌پردازیم. رپورتاژ نوعی خبر است که شما آن را به صورت رایگان یا پولی در سایت‌های دیگر (سایت‌هایی که دامین اتوریتی بالایی دارند) قرار می‌دهید. به نحوی که در انتهای آن خبر و به صورت ناملموس، مخاطبان را در مسیری قرار می‌دهید که به خواسته موردنظر شما برسند. این خواسته می‌تواند لینک دادن به سایت خودتان یا معرفی برندتان باشد.

تاثیر رپورتاژآگهی بر سئو سایت این است که شما از سایتی که اعتبار بالایی دارد، به سایت خودتان لینک فالو دریافت کرده‌اید. به طور کلی بعد از لینک‌سازی، رپورتاژآگهی از مهم‌ترین عوامل سئو خارجی محسوب می‌شود.

در انتها باید بگوییم که

در این مقاله درباره سایر روش‌های سئو خارجی همچون رپورتاژآگهی، اعتبار دامنه، برند در محتوا و… صحبت کردیم. در گام بعدی به سراغ ابزارهای سئو خارجی و معرفی آن‌ها خواهیم رفت و چکلیست ابزارهای سئو خارجی را نیز می‌توانید دریافت کنید.

ابزارهای سئو خارجی (23 سایت مهم) + تمپلیت، چک لیست سئو و ویدیو آموزشی

سایر گام‌ها و تمپلیت‌های سئو (SEO)

شما در این مطلب با گام یازدهم “دوره جامع آموزش سئو (SEO)” یعنی تکنیک‌های سئو خارجی (کامنت، رپورتاژ، سوشال و …) آشنا شدید. همچنین می‌توانید سایر گام‌های دوره جامع آموزش سئو را از طریق لینک‌های زیر مطالعه و تمپلیت‌های مرتبط را دریافت کنید.

  • گام یک: کلیات و انواع سئو +تمپلیت‌
  • گام دو: سئو کلاه سفید+تمپلیت‌
  • گام سه: سئو درون صفحه (سئو داخلی)+تمپلیت‌
  • گام چهار: کلمات کلیدی در سئو+تمپلیت‌
  • گام پنج: عنوان و تگ متا در سئو+تمپلیت
  • گام شش: سئو محتوای متنی+تمپلیت
  • گام هفت: سئو ویدیو و تصاویر+تمپلیت
  • گام هشت: ابزارهای سئو درون صفحه+تمپلیت
  • گام نه: سئو برون صفحه (سئو خارجی)+تمپلیت
  • گام ده: لینک‌سازی خارجی و انواع لینک+تمپلیت
  • عکس-تیک-سبز گام یازده: کامنت‌، سوشال و رپورتاژ+تمپلیت
  • گام دوازده: ابزارهای سئو برون صفحه+تمپلیت
  • گام سیزده: سئو فنی یا سئو تکنیکال +تمپلیت
  • گام چهارده: سرعت و امنیت سایت+تمپلیت
  • گام پانزده: ابزارها و جمع‌بندی سئو فنی+تمپلیت

دریافت مجموعه کامل سئو

“””نکته مهم: از طریق لینک‌های بالا می‌توانید به سایر گام‌های دوره جامع آموزش سئو دسترسی داشته باشید. ضمنا برای دریافت تمام فایل‌ها، تمپلیت‌ها و ویدیوهای 15 گام بالا (دوره جامع آموزش سئو) از طریق دکمه زیر اقدام کنید.”””

دوره آموزشی سئو خارجی

دوره جامع آموزش سئو شامل دروس سئو داخلی، سئو خارجی و سئو فنی می‌باشد که می‌توانید برای تهیه فایل‌ها و ویدیوهای آموزشی آن به کادر آبی رنگ در اواسط صفحه مراجعه کنید. اما علاقه مندان به حوزه سئو خارجی می‌توانند از طریق لینک زیر، فقط دروس سئو خارجی را تهیه کنند. (توضیحات بیشتر دوره سئو خارجی)

نوشته های مشابه

4 دیدگاه در “تکنیک‌های سئو خارجی(کامنت، رپورتاژ و …)+چکلیست،تمپلیت و ویدیو

  1. پرهیزگاری گفت:

    سلام عزیزم. منظورتون از کامنت چیه؟ یعنی از طزیق کامنت های سایت ها و اینستاگرام بقیه برای خودمون مشتری جلب کنیم یا داخل سایت خودمون یا به شکل دیگه منظورتونه؟

    1. پشتیبانی سندلوس گفت:

      سلام وقت بخیر
      در اینحا بیشتر هدف جذب لینک خارجی هست

  2. سمانه گفت:

    چه قدر خوب و مفهوم بود که از طریق چکلیست توضیح دادین. مانا باشید و سبز

    1. پشتیبانی سندلوس گفت:

      سلام و وقت بخیر
      سپاس از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *